VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ajutor financiar pentru 8.000 de elevi din familii defavorizate din Capitală

8.000 de elevi din familii defavorizate vor beneficia de sprijin financiar în contextul începerii noului an de studii 2023-2024, din partea Primăriei Municipiului Chișinău.

Ajutorul material, în valoare de 700 de lei, pentru fiecare beneficiar, se acordă în două etape.

Astfel, în prima etapă a programului 6.427 de elevi, din clasele a II-a – IX-a și a XI-a – XII-a, au beneficiat de ajutor unic, iar pentru a doua etapă a programului, planificată pentru luna octombrie, curent, alți 1.573 de elevi din clasele a I-a, a V-a și a X-a vor beneficia de ajutor material.

Menționăm că de ajutor pot beneficia: familiile fără venituri sau cu venituri mici; familiile cu mulți copii; familiile monoparentale; familiile în care unul din părinți are grad de dizabilitate și familiile în care a fost instituită tutelă/curatelă (cu părinți decedați, lipsiți de drepturile părintești, inapți de muncă).

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.