VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu, discuții cu localnicii și aleșii din raioanele Soroca și Ungheni

Președintele PNL România pentru R. Moldova, Adrian Dupu, a avut, weekendul trecut, mai multe întâlniri cu localnicii, aleșii și funcționarii din raioanele Soroca și Ungheni, acolo unde a vorbit despre sprijinul României, despre proiectele europene și importanța alegerilor europarlamentare de duminică, 9 iunie.

„M-am bucurat să revin la Soroca, oraș cu o istorie bogată și casa frumoasei Cetăți. S-au schimbat multe lucruri în oraș într-o perioadă scurtă, datorită suportului oferit de România și Uniunea Europeană. Oamenii ne-au spus că s-au angajat să mobilizeze de această dată un număr record de oameni care vor ieși duminică pentru Alianța PNL-PSD”, a declarat la Soroca, Adrian Dupu.

Iar la Ungheni, liderul PNL România în R. Moldova a precizat că, atât în orașul Ungheni, cât și în raion, cele mai frumoase proiecte au fost realizate cu sprijinul localităților conduse de liberali.

„Cele câteva sute de primari, aleși și lideri locali, cu care ne-am întâlnit astăzi, și-au exprimat recunoștința pentru tot ce a făcut PNL, România și Uniunea Europeană pentru localitățile lor și pentru Republica Moldova. Pe 9 iunie raionul Ungheni va susține candidații PNL pentru Parlamentul European și vor vota cu toții Alianța care ține cu Republica Moldova, Alianța PNL-PSD”, a mai adăugat Adrian Dupu la întâlnirea cu localnicii din Ungheni.

CMF: 41240003

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.