VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Al patrulea judocan din R. Moldova s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

O nouă calificare pentru Republica Moldova. Judocanul Mihail Latîșev a devenit campion mondial la Cupa Mondială din Maroc, astfel asigurându-și participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Antrenorul lotului național de judo din Republica Moldova, Valeriu Duminică l-a felicitat pe judocanul Mihail Latîșev care a devenit campion ( 81 kg) la Cupa Mondială din Maroco. Datorită acestui rezultat, sportivul și-a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Astfel la proba Judo, Federația de Judo a Republicii Moldova are 4 sportivi calificați la JO: Denis Vieru, Petru Pelivan, Adil Osmanov și Mihail Latîșev.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.