VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Absolvenții de liceu susțin azi examenele la limba de instruire. Peste 12 600 de elevi scriu proba la limba română

Peste 15 300 de elevi susțin azi bacalaureatul la limba de instruire. Dintre aceștia, 12 659 au proba la limba și literatura română, iar 2 692 – la limba și literatura rusă, informează Ministerul Educației și Cercetării. Acesta este primul examen pe care îl susțin elevii din clasele cu predare în limba română.

Sesiunea de bacalaureat se va desfășura până în 21 iunie, la aceasta fiind înscriși circa 18 800 de elevi.

Amintim că, în acest an de studii, un număr record de elevi au 10 din oficiu la examenele de bacalaureat. Astfel, nota maximă la examenul la limba străină o vor obține din oficiu 2 594 de elevi, iar 61 – la examenul la informatică.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.