VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A „uitat” să declare la vamă că transportă 20.000 de euro: Un pasager, documentat la Aeroport

A „uitat” să declare la vamă că transportă 20.000 de euro și gadgeturi în cantități comerciale. Este vorba despre un pasager în vârstă de 32 de ani al rutei “Frankfurt- Chișinău”.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Aeroport Internațional Chișinău.

Potrivit vameșilor, pasagerul a selectat coridorul verde -“nimic de declarat”, dar urmare a controlului vamal, în valiza acestuia au fost depistați 20.000 de euro și un lot comercial de gadgeturi de ultimă generație.

Valuta și bunurile au fost ridicate, iar cazul este examinat în continuare de către ofițerii Direcției urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.