VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Profitul obținut Moldovagaz în anul 2023

Conform rezultatelor activității economico-financiare al SA „Moldovagaz”, în anul 2023 a fost obținut profit net în cuantum de 1,09 miliarde lei, or 62,8 milioane dolari SUA.

Raportul financiar a fost prezentat și examinat în cadrul Adunării Generale anuale a Acționarilor entității, însă acesta nu a fost aprobat din cauza neacumulării numărului necesar de voturi.

Rezultatul pozitiv al Societății este influiențat de profitul generat din activitățile financiare, conform prevederilor legislației actuale de reevaluare a datoriei istorice a companiei față de creditori (SAP „Gazprom” și SRL „Factoring-Finance”), pe fundalul unei diminuări semnificative a cursului valutar (întărirea monedei naţionale)”, informează Moldovagaz.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.