VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

A plecat ca să revină. Ana Revenco se va regăsi într-o nouă funcție de stat, anunță Igor Grosu

Ana Revenco, fosta ministră de Interne, care a demisionat după atacul de la Aeroportul din Chișinău, soldat cu doi morți, se va regăsi, în curând, într-o nouă funcție publică. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului și liderul PAS, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Șeful legislativului susține că Revenco este o profesionistă și merită să se regăsească în altă instituție de stat.

 ”– Acești oameni, colegi de-ai noștri, o să se regăsească în alte instituții în care noi avem nevoie de capacitățile lor. – Ana Revenco unde se va regăsi? – Haideți așa: să așteptăm un pic. Bine, e vorba de domeniu conex, evident o instituție de stat. Este o profesionistă, a pus și pune foarte mult suflet în ceea ce face și noi avem nevoie de ajutorul ei, de aceea eu sper foarte mult că în curând o să revină cu noi forțe”, a declarat Igor Grosu, citat de ziua.md.

În luna iulie, Ana Revenco, alături de Anatolie Topală, care îndeplinea funcția de ministru al Educației, și Lilia Dabija, fost ministru al Infrastructurii, și-au depus cererile de demisie, fără a oferi o explicație clară pentru deciziile lor. Recent, deputatul PAS Lilian Carp a sugerat o posibilă conexiune între demisia Anei Revenco și tragicul incident de la aeroport, care s-a soldat cu două victime.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.