VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Facebook, una din cea mai mare rețea socială, a picat pentru aproximativ o oră

Rețelele sociale Facebook și Instagram, deținute de Compania Meta, au picat, în această seară, pentru aproximativ o oră. Utilizatorii au fost delogați automat din site și din aplicație, iar parola nu mai funcționează. Problemele tehnice sunt raportate deja la nivel regional. Digi24 scrie că Down Detector, care urmărește întreruperile de funcționare a site-urilor web, a primit deja aproximativ jumătate de milion de rapoarte privind întreruperea Facebook în această după amiază.

Cea mai mare întrerupere globală a durat 7 ore. În octombrie 2021, platforma lui Mark Zuckerberg a cunoscut o întrerupere globală record, care a durat șapte ore. O persoană din interior a afirmat că întreruperea, care a afectat Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger, a dus la o pierdere de venituri estimată la 100 de milioane de dolari pentru companie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.