VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O femeie din Cahul, care acum trei luni a încercat să comande asasinarea fostului soț, trimisă pe banca acuzaților

Femeia din Cahul care acum trei luni a pus la cale asasinarea fostului soț a fost trimisă pe banca acuzaților. Potrivit PCCOCS, dacă va fi găsită vinovată, inculpata riscă până la 20 de ani de închisoare.

De menționat că totul s-a produs în luna aprilie, când femeia era în căutare a unui asasin pentru otrăvirea fostului soț. Pentru omor, femeia era dispusă să achite 20 de mii de euro, transmite deschide.md.

Astfel, inculpata i-a transmis asasinului (care de fapt era agent sub acoperire al autorităților de drept) un recipient cu substanța toxică și i-a dezvăluit asasinului ora, numărul de înmatriculare al mașinii și itinerarul cu șanse maxime de asasinare a fostului soț.

După ce oamenii legii au creat aparența succesului planului de asasinare, femeia s-a întâlnit cu killerul pentru a transmite banii. Tot atunci, aceasta a fost reținută.

Acum, la solicitarea procurorilor PCCOCS, femeia continuă să fie plasată în arest preventiv.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.