VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Deputatul PAS Mariana Lucrețeanu, numită secretar de stat la MAI

Guvernul Republicii Moldova a numit-o pe deputatul PAS Mariana Lucrețeanu în funcția de secretar de stat al MAI. Parlamentarul vine să o înlocuiască pe Jana Costachi, care a demisionat acum o săptămână.

Mariana Lucrețeanu a absolvit Universitatea Politehnică din București și deține un masterat în dezvoltarea afacerilor și relații externe. A acumulat experiență în gestionarea proiectelor de mare anvergură și colaborare în domeniul migrației și muncii în țările Uniunii Europene și din Comunitatea Statelor Independente.

Din 2023, în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a cooperat cu MAI pentru soluționarea problemelor legate de migrație și refugiați, conducând ședințe de discuții și grupuri de lucru pentru actualizarea legislației și îmbunătățirea sistemului de gestionare a migranților.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.