VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Atac armat în sectorul Râșcani al Capitalei. Un cetățean străin, împușcat mortal la o terasă

Update: Mașinile sunt verificate în Chișinău. Poliția staționează în suburbii și pe mai multe străzi din Capitală, iar ofițerii poartă veste anti-glonț, transmite realitatea.md.

Update: Poliția a publicat primele imagini cu atacatorul care a efectuat mai multe împușcături în sectorul Râșcani al capitalei și a ucis un bărbat de origine străină.

Poliția roagă cetățenii să ne contacteze de urgență dacă îl observă pe străzi, dar să evite contactul cu acesta, deoarece este înarmat. Polițiștii efectuează toate măsurile speciale pentru reținerea suspectului.

Un cetățean străin a fost împușcat mortal în timp ce se afla la o terasă din preajma unui centru comercial din sectorul Râșcani al Capitalei, pe bd. Kiev. Poliția susține că atacatorul se deplasa cu o trotinetă în timp ce a tras în victimă.

„Un bărbat a efectuat câteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția altuia. Persoana de origine străină în care s-a tras a decedat. Angajații tuturor subdiviziunilor specializate se află la fața locului. Vom reveni cu detalii”, se menționează într-un comunicat al Poliție.

Potrivit pulsmedia.md, bărbatul împușcat avea 35 de ani.

„Pistolarul avea cagulă pe cap, era îmbrăcat într-un maiou alb, șorți negri și se deplasa cu o trotinetă electrică BOLT. După ce a efectuat împușcăturile acesta s-a deplasat spre strada Alecu Russo”, mai scrie

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.