VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 370 de companii au accesat credite în cadrul Programului guvernamental 373

Investiții de peste două miliarde de lei au fost atrase, în ultima perioadă, de cele peste 370 de companii care au accesat credite în cadrul Programului guvernamental 373. Anunțul a fost făcut de prim-ministrul Dorin Recean la începutul ședinței de azi a Guvernului.

„Asta înseamnă că au fost create peste o mie de locuri noi de muncă. Și vreau să apreciez rezultatul și eficacitatea acestui program”, a declarat premierul, citat de Moldova1.

Programul guvernamental 373 este destinat antreprenorilor, întreprinderilor mici și mijlocii din sectorul comerțului, cu excepția celor care comercializează băuturi alcoolice și tutun. Beneficiarii pot accesa până la 40 de milioane de lei. Rata dobânzii constituie 7% la creditele în lei și 3% la cele în valută. Antreprenorii pot implementa investiții pe o perioadă de până la 7 ani, cu o perioadă de grație de până la 3 ani. Diferența ratei dobânzii este compensată de către stat prin intermediul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.