VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ucraina, atacată masiv azi-dimineața de rachetele rusești. Cel puțin 17 morți și peste 40 de răniți în urma bombardamentelor din Kiev și Krivoi Rog

Cel puțin 10 oameni au murit și peste 30 au fost răniți în Krivoi Rog în urma atacurilor cu rachete asupra Ucrainei din această dimineață. Au fost înregistrate mai multe lovituri, inclusiv asupra clădirii administrative a unei întreprinderi industriale.

Totodată, autoritățile ucrainene raportează că cel puțin trei oameni au fost uciși în urma atacurilor cu rachete în orașul Pokrovsk, din regiunea Donețk.

Operațiunile de lichidare a consecințelor sunt în desfășurare. Toate echipele de urgență, comunale și medicale sunt implicate în intervenție.

Rusia a lansat un atac cu rachete și asupra Kievului. Preliminar cel puțin șapte oameni au fost uciși și 11 au fost răniți în urma bombardamentelor.

Clădirile rezidențiale din întregul oraș au fost avariate, iar în mai multe cartiere au izbucnit incendii. O instituție medicală pentru copii a fost lovită, a declarat primarul. Potrivit Suspilne, este vorba despre cel mai mare centru medical pentru copii din Ucraina.

Într-o postare pe rețelele de socializare, președintele Volodimir Zelenski a declarat că Rusia a atacat în această dimineață Ucraina cu cel puțin 40 de rachete.

„Toate serviciile sunt implicate pentru a salva cât mai mulți oameni. Și întreaga lume trebuie să-și folosească toată determinarea pentru a pune capăt, în sfârșit, atacurilor rusești. Moarte este ceea ce aduce Putin. Numai împreună putem aduce adevărată pace și securitate”, a scris Zelenski pe rețelele de socializare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.