VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Comisarul UE pentru extindere, așteptat miercuri la Chișinău

Comisarul european pentru Extindere și Vecinătate, Oliver Varhelyi, va întreprinde miercuri, 10 iulie, la Chișinău. Înaltul oficial european ar urma să aibă mai multe întrevederi cu conducerea R. Moldova, inclusiv va susține o conferință de presă comună cu prim-ministrul Dorin Recean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, citat de deschide.md, în cadrul vizitei vor fi abordate mai multe subiecte, printre care agenda europeană a R. Moldova.

Totodată, părțile vor discuta și modalitățile prin care R. Moldova poate avansa pe subiecte de actualitate, precum procesul de integrare europeană, dar și accesarea de oportunități noi în contextul deschiderii procesului de negociere.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.