VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Cozi imense la vămile Leușeni-Albița și Sculeni. Circa 100 de autoturisme stau în rând

Poliția de Frontieră anunță că în dimineața zilei de astăzi se atestă trafic intens la frontiera cu România, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Aproximativ 100 de autoturisme se află în așteptare pe linia de control la punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Sculeni.

Potrivit autorităților de la Frontieră, pentru a fi excluse ambuteiajele a fost intensificată activitatea, cu aplicarea măsurilor necesare pe linie de fluidizare a traficului.

De asemenea, a fost suplinit numărul de angajați din prima linie și a tehnicii de control, precum și deschise suplimentar piste de control cu aplicarea REVERSULUI.

Poliția de frontieră îndeamnă călătorii să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei moldo-române și să opteze din timp și pentru PTF Costești, PTF Cahul sau PTF Leova, în toate se atestă trafic echilibrat!

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.