VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ A încercat să introducă fraudulos în R. Moldova 57 de microscheme și 430 de mape cu documente

Un tânăr de 18 ani, nerezident, a încercat să introducă în Republica Moldova 57 de microscheme și 430 de mape cu documente, anunță Serviciul Vamal. Cazul a avut loc la postului vamal Aeroport Internațional Chișinău.

Funcționarii vamali au supus controlului bagajele pasagerilor de la ruta Istanbul-Chișinău, și în valiza unui pasager au fost depistate 57 micro scheme și 430 mape cu acte de studii a mai multor persoane nerezidente.

Autoritățile vamale precizează că pasagerul în vârstă de 18 ani, nerezident, a selectat coridorul nimic de declarat, iar funcționarii vamali l-au identificat și l-au invitat să treacă la control detaliat al bagajului transportat.

Micro schemele și mapele cu documente au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.