VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mascații de la „Fulger” vor desfășura exerciții în unele localități. Cetățenii, îndemnați să-și păstreze calmul

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” va desfășura, la 9 noiembrie, exerciții tactice în unele localități. Aceste instruiri fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic, informează Poliția Republicii Moldova. Astfel, oamenii legii îndemână cetățenii să-și păstreze calmul și să nu răspândească informații eronate în spațiul public.

„Astăzi, colegii noștri din Brigada de poliție cu destinație specială “Fulger” vor desfășuraexerciții tactice în unele localități. Aceste instruiri fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic, având scopul menținerii gradului înalt al capacităților operaționale ale subdiviziunii Poliției și perfecționarea abilitaților practice ale polițiștilor”, se arată în mesajul transmis de Poliție.

Oamenii legii îndemnăm cetățenii să-și păstreze calmul și să se informeze doar din surse oficiale pentru a nu genera speculații și informații eronate în spațiul public.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.