VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O casă din Drochia a luat foc din cauza unei plăpumi electrice defecte

O casă din satul Zgurița, raionul Drochia, a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei plăpumi electrice defecte. Incendiul a avut loc noaptea trecută, iar la fața locului a intervenit un echipaj al pompierilor. Până la venirea salvatorilor, localnicii au reușit să-l scoată din casă pe proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 67 de ani.

Focul a fost lichidat în totalitate timp de aproximativ două ore și jumătate. Flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei camere a casei cu suprafața totală de 167 de metri pătrați. De asemenea, în timpul intervenției, pompierii au evacuat din interiorul locuinței o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii. Prealabil, specialiștii au stabilit că incendiul ar fi izbucnit de la o plapumă electrică defectă.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă repetat cetățenii să respecte cu strictețe regulile de exploatarea a instalațiilor electrice, utilizate ca surse de încălzire. În acest sens nu se admite folosirea aparatelor defecte sau cele montate direct pe materiale combustibile, cu improvizații.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.