VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile zilei prezentate de Sandu Scobioala

În ediția de azi:

– Tariful la energia electrică ar putea scădea cu 16 bani pentru consumatorii casnici. O solicitare în acest sens a fost transmisă către ANRE;

– Cei mai mulți dintre candidații la funcția de primar în Chișinău s-au aventurat în cursă pentru a rupe voturile de pe segmentul de dreapta, este de părere președintele PNM, Dragoș Galbur;

– Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, spune că nu este momentul alegerilor în Ucraina. Un eventual scrutin ar urma să aibă loc în 2024.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.