VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Boris Gherasim: În Chișinău situația este foarte gravă pentru că nu există discuții între reprezentanții Guvernului și primarul de Chișinău

În Chișinău situația este foarte gravă pentru că nu există discuții între reprezentanții Guvernului și primarul de Chișinău”. De această opinie este Boris Gherasim, care este președintele Asociației Drumarilor Antreprenori. 

În cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei, a subliniat că în Capitală sunt necesare investiții foarte mari pentru a rezolva problema parcărilor, drumurilor și intersecțiilor denivelate.

Toți se miră de ce prin Chișinău nu poți merge, sunt 180 de metri de drum la kilometru pătrat. Adică în Chișinău trebuie de investit foarte mult, în afară de faptul că trebuie de făcut parcări, în afară de faptul că trebuie de făcut multe alte drumuri, intersecții denivelate ș.a.m.d. Și eu văd aici o situație foarte gravă, deoarece vreau să vă spun că în ultimii 20 de ani nu s-au așezat la o masă de discuții cineva din guvern și cu primarul de Chișinău”, a declarat Gherasim.

Totodată, Boris Gherasim a subliniat că 50% din drumurile din țară sunt nepracticabile.

Sunt calcule care arată, așa cum nouă organismul ne spune că trebuie să mâncăm minimum de 3 ori pe zi ca noi să ne simțim bine, așa și la drumuri sunt calcule făcute de Administrația de Stat a Drumurilor – 4 miliarde minimum. N-o să fie date la anul 4 miliarde, o să fie ceea ce este. Degradarea drumurilor este în continuare, astăzi noi avem peste 50% de drumuri nepracticabile”, a explicat președintele Asociației Drumarilor Antreprenori.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.