VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ucrainean prins pe Aeroportul din Chișinău cu 200 de cartușe în geantă

Un cetățean ucrainean a fost prins cu 200 de cartușe în bagajul de mână pe Aeroportul Internațional Chișinău. Incidentul a fost înregistrat de polițiștii de frontieră în timpul controlului pasagerilor de pe cursa Chișinău – Varșovia.

Cartușele au fost găsite în geanta cetățeanului ucrainean în timpul controalelor de securitate, iar lotul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei balistice.

Tot pe Aeroportul Chișinău, în cadrul verificărilor polițiștilor de frontieră, asupra unui cetățean al Republicii Moldova, care avea un zbor spre București, a fost găsit un permis de conducere fals eliberat de autoritățile noastre.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.