VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Un lift plin cu oameni dintr-un bloc din Chișinău a căzut în gol

Patru persoane au rămas blocate în interiorul unui ascensor care a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit de pe bulevardul Moscova nr.9 din municipiul Chișinău.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), cazul a fost înregistrat în seara zilei de 15 mai la ora 19:46. Trei echipaje de salvatori și pompieri care au ajuns la fața locului au stabilit că ascensorul a rămas blocat la etajul trei, după ce a căzut în gol.

Salvatorii au efectuat de urgență lucrări de deblocare a ușii ascensorului și au extras din interior doi bărbați cu vârstele de 23 și 66 de ani, dar și două femei cu vârstele de 62 și 66 de ani.

Conform IGSU, în urma incidentului persoanele nu au fost rănite iar cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.