VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Grant nerambursabil pentru titularii de patentă care trec la regim de activitate independentă. Soluțiile Ministerului Economiei

Ministerul Economiei a prezentat astăzi o soluție pentru deținătorii de patente. Astfel cei care trec de la regimul de patentă la cel de activitate independentă vor primi un grant nerambursabil, în valoare de 10 mii lei per deținător de patentă. 

Potrivit ministerului Economiei, acest program poate susține deținătorul de patentă să își îmbunătățească conditiile de muncă sau să facă față altor cheltuieli care le suporta în faza de tranziției.

Menționăm că comercianții deținători de patente din Republica Moldova se plâng de mai multe probleme cu care se confruntă în desfășurarea micului business. Printre acestea, reprezentanții invocă aparatele de casă care nu activează în perioada rece a anului, dar și de faptul că pensionarii au fost obligați să-și procure polița medicală.

Citește și: Ministrul Economiei către deținătorii de patentă: Aparatul de casă trebuie să rămână

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.