VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Olga Ciolacu: Dacă mergem cu ritmurile acestea, fiecare preot o să-și facă biserică nouă în ogradă la dânsul

Interpreta Olga Ciolacu se arată dezamăgită de faptul că în R. Moldova se construiesc tot mai multe biserici și toate sunt pustii.

În cadrul unui interviu pentru Vocea Basarabiei, artista a subliniat că ”rolul unei biserici și scopul ei nu sunt ornamente și clădiri, dar este credința”.

Eu cred că degrabă, dacă mergem cu ritmurile acestea, fiecare preot o să-și facă biserică nouă în ogradă la dânsul. Atâtea biserici apar, și când te duci și te uiți, ele sunt pustii. Eu cred că rolul unei biserici și scopul ei nu sunt ornamente și clădiri, dar este credința, credința care trebuie dusă în masă și acea alinare a sufletului omenesc în vremurile astea atât de vagi și atât de haotice”, a declarat Olga Ciolacu.

Totodată, artista a menționat că ”biserica trebuie să aducă liniștea și aleanul în sufletul omului și echilibrul”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.