VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După 4 zile de luptă cu flăcările, incendiul de la Portul Giurgiulești a fost lichidat

După 4 zile de luptă cu flăcările, incendiul izbucnit la rezervorul nr.2 din Portul Internațional Liber Giurgiulești a fost lichidat de pompieri.

În după amiaza zilei de 24 ianuarie angajații IGSU din sudul țării au lichidat incendiul izbucnit la rezervorul nr. 2 în care se păstra o cantitate de 500 tone de șrot de semințe de floarea soarelui. Focarul a fost stins complet la ora 13:23 după ce pe parcursul a patru zile pompierii au depus eforturi pentru a lichida arderea. La fața locului permanent au activat angajații IGSU și au asigurat securitatea antiincendiară pentru infrastructura din zonă și a obiectivelor din Portul Internațional Liber Giurgiulești”, anunță IGSU.

Totodată, IGSU subliniază că datorită intervenției salvatorilor riscurile au fost diminuate, iar tehnica grea a reușit să dezasambleze toate componentele rezervorului.

Amintim că la data de 20 ianuarie 2023 angajații IGSU au fost alertați din nou în port după ce rezervorul nr.2 a luat foc. Pentru lucrări de stingere și menținerea siguranței antiincendiare continu au fost antrenate 5 echipaje de salvatori și pompieri cu un efectiv de 13 angajați.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.