VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vameșii de la Leușeni au depistat pastile cu efect psihotrop ascunse într-un microbuz ce venea din Franța

Vameșii postului Leușeni au depistat mai multe medicamente cu efect psihotrop în urma verificărilor unui microbuz ce venea din Franța. Șoferul, un bărbat de 43 ani, cetățean al R. Moldova și României, și pasagerii microbuzului au comunicat funcționarilor vamali că transportă doar bunuri personale.

În cadrul controlului fizic detaliat, printre bagajele transportate, au fost depistate mai multe medicamente, inclusiv din categoria celor stupefiante și psihotrope, tăinuite controlului vamal.

Medicamentele au fost ridicate și transmise pentru expertiză, iar investigațiile continuă. Serviciul vamal reamintește că preparatele ce conțin substanțe psihotrope sau stupefiante, chiar dacă în alte țări sunt vândute fără prescripție medicală, atunci în Republica Moldova acestea sunt eliberate doar pe bază de rețetă medicală și transportarea peste frontieră este permisă doar cu prescripția medicului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.