VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

76 de unități speciale au intervenit pentru deblocarea drumurilor înzăpezite

În intervalul 29-30 ianuarie, pentru deblocarea drumurilor înzăpezite din partea de centru și sud a țării, aflate în ultimele zile sub atenționarea codului galben emis de către meteorologi, au intervenit 76 de unități speciale, anunță Î.S. „Administraţia de Stat a Drumurilor" (ASD).

Totodată, pentru a restabili circulația în condiții de siguranță pe întreaga rețea de drumuri naționale au intervenit 34 de muncitori rutieri.

Potrivit ASD, în procesul tehnologic au fost distribuite 413.4 tone de material antiderapant mecanizat, 40.1 tone material antiderapant manual și 32 tone de sare tehnică.

Reprezentanții ASD, menționează că în prezent nu sunt sectoare închise circulației, iar accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condițiile de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile meteo.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.