VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Două ambulanțe moderne donate de Statele Unite ale Americii au ajuns la Chișinău: Cum arată

O donație în valoare de 47.400 de euro a fost făcută din partea Statelor Unite ale Americii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Lotul de donație, estimat în sumă de 47.400 de euro, este constituit din două vehicule de salvare cu echipament medical de urgență complet.

Ceremonia de transmitere a tehnicii a fost desfășurată la sediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență de pe strada Gheorghe Asachi 69 din municipiul Chișinău.

Menționăm că donația urmează să ajungă în subdiviziunile teritoriale ale IGSU, care vor merge în misiuni de salvare, pentru acordarea primului ajutor medical oamenilor aflați în dificultate.

Menționăm că donația a fost oferită de Organizația non guvernamentală Alpha Aid.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.