VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

31 de ani de independență: Sandu, Gavrilița și Grosu au depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare

Republica Moldova marchează astăzi 31 de ani de independenţă. Cu această ocazie, conducerea țării a depus flori la monumentul „Maica îndurerată” și la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

În fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt a răsunat solemn imnul de stat.

Printre cei care au depus flori au fost președintele țării, Maia Sandu, premierul Natalia Gavrilița, președintele Parlamentului Igor Grosu, ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, deputați și membri ai Guvernului.

După depunerea de flori, conducerea țării va participa la festivitatea de inaugurare a Sărbătorii Naționale „Ziua Independenței Republicii Moldova”.

Menționăm că pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor evolua: orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, orchestra Prezidențială, orchestra MAI, Capela corală academică „Doina”, solista Mariana Bulicanu, studioul muzical-coral „Lia-Ciocârlia”, BrioSonores, Igor Podgoreanu, Cătălin Josan, dar și violoniștii Alexandra Conunova și Ilian Gîrneț. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.