VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Alerte false cu bombă de Ziua Independenței în mai multe instituții din Chișinău

Oamenii legii au fost puși pe jar după ce persoane necunoscute au anunțat prin intermediul adresei electronice că mai multe instituții din Chișinău ar fi minate.

Alerta cu bombă a fost emisă astăzi, în jurul orei 03:00.

”Prin intermediul adresei electronice am fost anunțați despre amplasarea unor dispozitive explozive în mai multe locații din capitală, inclusiv și Aeroportul Internațional Chișinău”, anunță Poliția.

În urma verificărilor efectuate de instituțiile abilitate, toate informațiile s-au dovedit a fi false.

Reamintim că în ultima perioadă alertele false cu bombă sunt anunțate frecvent în R. Moldova cu toate că amenzile au fost înăsprite.

Totodată, începând cu 1 august, accesul în Aeroportul Internațional Chișinău este strict pentru personalul aeroportuar și pentru persoanele participante la traficul transfrontalier.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.