VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

30 de automobile, procurate cu suportul UE, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră

30 de automobile de serviciu vor ajunge în subdiviziunile tactice ale Poliției de Frontieră. Mașinile de teren 4×4 sunt echipate cu tehnologie de comunicare și echipamente specializate și vor asigura o reacție promptă și eficientă în fața provocărilor care pot apărea în misiuni, informează Poliția de Frontieră.

Mobilitatea este un factor crucial în intervenții la frontieră, iar aceste autospeciale vor oferi polițiștilor de frontieră acces rapid în diverse medii și condiții de teren. Astfel, utilizarea acestora va contribui la o mai bună mobilitate și la creșterea capacităților operaționale ale personalului, inclusiv la sporirea securității frontierei.

Noile autospeciale au fost achiziționate în cadrul proiectului „Sprijinirea protecției, tranzitului, întoarcerii voluntare și informate și a reintegrării cetățenilor Parteneriatului Estic și resortisanților țărilor terțe afectați de conflictul din Ucraina”.

Proiectul este finanțat de UE și implementat de către OIM Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.