VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

14 străini originari din Ecuador și Republica Peru, depistați că lucrează ilegal în Moldova

14 străini originari din Ecuador și Republica Peru au fost depistați că lucrează ilegal în Moldova. Inspectoratul General pentru Migrație al Ministerului Afacerilor Interne menționează că aceștia lucrau ca operatori în cadrul unui centru de apel din Chișinău în lipsa actelor permisive.

În consecință, străinii au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei și au fost obligați să părăsească teritoriului țării în termen de 15 zile, cu aplicarea interdicției de intrare pentru o perioadă de 3 ani.

Totodată, persoana juridică urmează să fie sancționată cu amendă contravențională în valoare de 105.000 lei, pentru angajarea ilegală în câmpul muncii a străinilor.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.