VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

10 șoferi au încercat să corupă polițiștii, timp de o săptămână

Timp de o săptămână au fost înregistrate 10 denunțuri ale polițiștilor, după ce șoferii au încercat să-i corupă pentru a nu fi documentați pentru că au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere. Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), în toate cazurile, șoferii au propus bani polițiștilor.

La moment, toate persoanele sunt cercetate penal pentru oferirea mitei unui angajat cu funcție publică, iar conform legislației riscă amendă sau chiar închisoare.

În acest sens, Poliția vine cu un apel către toţi cetățenii să conștientizeze faptul că darea de mită unui funcţionar public înseamnă răspundere penală şi este calificată drept infracțiune.

Oamenii legii solicită ca fiecare participant la trafic să-și asume propriile greșeli și să poarte răspundere pentru acestea, fără a implica oamenii legii în acte de corupere.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.