VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un cetățean rus căutat pe Interpol, reținut la vama Leușeni

Un cetățean al Federației Ruse, căutat pe Interpol, a fost reținut în seara de 18 noiembrie în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Polițiștii de frontieră a Republicii Moldova anunță că au identificat în fluxul de călători un cetățean rus, dat în urmărire internațională. Bărbatul de 48 de ani era căutat de către autoritățile ruse pentru comiterea unei infracțiuni pe teritoriul țării de baștină.

„În seara de 18 noiembrie 2023, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, acționând conform sarcinii INTERPOL, polițiștii de frontieră au reușit să rețină cetățeanul rus. Acesta intenționa trecerea frontierei moldo-române, în Uniunea Europeană”. menționează Poliția de Frontieră.

În prezent bărbatul este arestat și rămâne la dispoziția autorităților judiciare în vederea extrădării în țara sa de origine, susțin autoritățile de frontieră a R. Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.