VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

𝐒𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐨-𝐬𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫𝐚𝐭𝐞

Începând cu 1 octombrie 2022 salariile personalului din instituțiile medico-sanitare publice, încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, vor fi majorate cu 10%.

În acest sens, au fost operate modificări la Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală (FAOAM) pentru anul 2022. Proiectul de modificare a legii a fost votat în lectură finală de Parlament.

Totodată, de la 1 septembrie curent salariile de funcție ale personalului din instituțiile bugetare ale sistemului de sănătate au fost majorate cu 5,5%.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.