VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oficiul ONU din R. Moldova a coborât drapelul în bernă

Oficiul Organizației Națiunilor Unite în Republica Moldova a coborât drapelul în bernă ca urmare a decesului reginei Elisabeta a II- a Marii Britanii.

„ONU Moldova a coborât drapelul în bernă, exprimându-și tristețea pentru trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suntem solidari cu poporul britanic și întreaga lume. Am pierdut un mare lider, însă ea întotdeauna va rămâne în inimile noastre”, se arată într-un mesaj publicat de ONU Moldova.

De menționat că ieri, 9 septembrie, Adunarea Generală a ONU și membrii Consiliului de Securitate al ONU au păstrat un minut de reculegere în semn de omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a, care a încetat din viață joi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.