VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zelenski îl retrage pe ambasadorul Ucrainei de la Chișinău. Marko Șevcenko, demis

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, îl retrage pe ambasadorul Ucrainei de la Chișinău. Zelenski l-a demis pe diplomat, un decret în acest sens fiind publicat pe pagina Președinției Ucrainene, transmite Unian.

Amintim, Marko Șevcenko este șeful misiunii diplomatice a Ucrainei în R. Moldova din 2020. Înainte de asta, timp de trie ani, ambasadorul a deținut funcția de șef-adjunct al Departamentului de contracarare a amenințărilor Rusiei din cadrul Ministerului de Externe de la Kiev. Iar în perioada 2012-2016 a fost consilier în cadrul Ambasadei Ucrainei în Canada.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.