VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Zelenski a decorat mai mulți militari internați într-un spital din Lvov

Președintele Volodimir Zelenski a vizitat, joi, 18 august, soldații răniți internați într-un spital din regiunea Lvov. Șeful statului i-a decorat cu medalii și a declarat că armata ucraineană demonstrează în fiecare zi că Rusia nu va reuși să câștige în acest război.

Foto:facebook.com

„Regiunea Lvov. Spitalul unde se acordă asistență medicală militarilor și eroilor noștri. Cei care demonstrează zilnic că Rusia nu va câștiga acest război. Mulțumim că apărați pământul ucrainean!”, a scris Președintele Ucrainei pe pagina sa de Facebook.

Biroului Președintelui a informat că, Volodimir Zelenski a discutat cu militarii răniți în bombardamente, s-a interesat de starea lor de sănătate și le-a mulțumit pentru serviciul și apărarea dezinteresată a Patriei. De asemenea, Zelenski le-a oferit distincții de stat.

Foto:facebook.com

Menționăm că președintele rus, Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în dimineața zilei de 24 februarie. Acțiunile Rusiei au fost condamnate ferm de SUA, membrii NATO și Uniunea Europeană, precum și de alte țări care au impus ulterior sancțiuni împotriva Federației Ruse, inclusiv împotriva oligarhilor ruși și persoanelor apropiate lui Valdimir Putin.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.