VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Zboruri anulate pe aeroport

Defecțiunile tehnice se țin lanț de operatorii aerieni de la noi. Compania Fly One a anunțat astăzi amânarea mai multor zboruri. Este vorba despre cursele spre Dublin, Tel Aviv și Verona, care au fost reprogramate pentru mâine, 20 martie. Operatorul anunță că pasagerii vor informa toți pasagerii pe email despre alternativele pe care le oferă compania.

Amintim că la începutul acestei luni, compania Air Moldova a amânat sau chiar a anulat mai multe zboruri din cauza defecțiunilor tehnice depistate la aeronave. Iar din data de 14 martie, în Republica Moldova și-a sistat activitatea și compania aeriană low-cost Wizzair.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.