VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VOX/ Cum apreciază cetățenii de rând reducerea numărului diplomaților ruși?

Mai multe partide de dreapta susțin decizia Ministerului de Externe de a reduce de aproape trei ori numărul diplomaților ruși din Republica Moldova.

De altă parte, liderul PSRM, Igor Dodon consideră că scandalul cu antenele de pe ambasadă este unul artificial și a fost creat de guvernare pentru a se găsi un pretext de a trimite diplomații ruși acasă.

Vocea Basarabiei a căutat să afle de la trecătorii întâlniți pe străzile capitalei ce cred despre reducerea numărului diplomaților de la Ambasada Federației Ruse cerută de Ministerul de Externe.

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.