VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Dacă i-ați văzut anunțat poliția! Doi tineri, căutați pentru escrocherii în proporţii deosebit de mari

Poliția solicită suport pentru identificarea a doi tineri suspectați de săvârșirea unei escrocherii în proporţii deosebit de mari.

Potrivit poliției, suspecții apelau victimele și se prezentau ca fiind angajați ai unei instituții bancare, iar ulterior, sub pretextul că cardul bancar ar fi fraudat, solicitau date bancare suplimentare și apoi extrăgeau banii de la bancomate sau îi dobândeau prin transfer bancar.

Suspecții au cauzat victimelor prejudicii materiale în proporţii deosebit de mari și riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.