VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Volodimir Zelenski, după decizia Consiliului European: Istoria este făcută de cei care nu se obosesc să lupte pentru libertate

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a venit cu o reacție, după ce astăzi, Consiliul European a decis începerea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șeful statului vecin a transmis felicitări ucrainenilor, dar și cetățenilor R. Moldova.

„Decizia Consiliului European de deschidere a negocierilor de aderare la UE cu Ucraina și Moldova a fost adoptată. Mulțumesc tuturor celor care au lucrat pentru ca acest lucru să se întâmple și tuturor celor care au ajutat. Felicit astăzi fiecare ucrainean în parte. De asemenea, felicit Moldova și personal pe Sandu Maia. Istoria este făcută de cei care nu se plictisesc să lupte pentru libertate”, a scris Zelenski pe Twitter.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.