VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vladimir Putin va anunța mâine anexarea la Federația Rusă a noilor teritorii din estul Ucrainei

Mâine, 30 septembrie, vor fi semnate tratatele de aderare la Federația Rusă a noilor teritorii din estul Ucrainei. Despre aceasta a informat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov.

„Mâine, la ora 15:00, în Marele Palat al Kremlinului, în Sala Sf. Gheorghe, va avea loc o ceremonie de semnare a acordurilor privind intrarea noilor teritorii în Federația Rusă. La acest eveniment va avea loc un discurs voluminos al președintelui Putin”, a spus Peskov.

Amintim că în perioada 23-27 septembrie au avut loc referendumuri pe tema aderării Rusiei în Republicile Populare Donețk și Lugansk, precum și în regiunile Herson și Zaporojie.

Conform rezultatelor procesării a 100% din buletinele de vot, majoritatea participanților au susținut aderarea la Federația Rusă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.