VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vladimir Putin, ignorat de oficiali în timpul discursului din Beijing

Președintele rus Vladimir Putin a fost ignorat în mod public la Beijing în momentul în care se pregătea de un discurs. Mai mulți oficiali au plecat din sală chiar înainte ca liderul de la Kremlin să înceapă să vorbească în cadrul summitului din capitala Chinei.

Este vorba despre câțiva oficiali europeni care au ieșit cu câteva momente înainte ca președintele rus să înceapă să vorbească. Delegați europeni, printre care și fostul premier francez Jean-Pierre Raffarin, prezent la forum în calitate de trimis special al preşedintelui Emmanuel Macron, nu au dorit să îl asculte pe Putin. Aceștia au fost filmați când părăseau sala, chiar înainte să înceapă să vorbească președintele rus, transmite capital.ro.

Amintim, săptămâna trecută, liderul de la Kremlin a participat la forumul dedicat celei de-a zecea aniversări a Inițiativei Centura și Drumul. Un uriaș proiect de infrastructură prin care China se implică în construcția de căi ferate în mai multe țări ale lumii a fost sărbătorit cu fast la Beijing.

Președintele rus a fost invitatul de onoare al omologului său chinez Xi Jinping. Putin a ținut un discurs în care l-a lăudat pe Xi pentru succesul Inițiativei Centura și Drumul.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.