VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Zelenski salută decizia Comisiei Europene: Un pas corect din punct de vedere istoric

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a venit cu o reacție, după ce astăzi, Comisia Europeană a recomandat țărilor membre ale Uniunii Europene să inițieze negocierile pentru aderarea Republicii Moldova și Ucrainei la UE.

Astăzi, istoria Ucrainei şi a întregii Europe a făcut pasul corect. Indiferent de dificultăți, ne mișcăm înainte. Ucrainenii au fost dintotdeauna și trebuie să rămână parte a familiei Uniunii Europene. Țara noastră trebuie să fie în UE. Ucrainenii merită asta atât pentru apărarea valorilor europene, cât şi pentru faptul că în ciuda războiului pe scară largă, ne ţinem promisiunea şi dezvoltăm instituţiile statului. Toate deciziile necesare sunt adoptate”, a comentat Volodimir Zelenski.

Menționăm că potrivit președintei Maia Sandu, decizia Comisiei Europene „este o recunoaștere a efortului comun al instituțiilor statului, care muncesc pentru a transforma țara, precum și al cetățenilor, care aleg pacea, democrația și dezvoltarea”.

Citește și: Dorin Recean, reacție după anunțul Comisiei Europene: O recunoaștere a eforturilor noastre de a armoniza legislația națională la cea europeană

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.