VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ Vox: „Important pace să fie, să nu sufere oamenii”

Tacticile de război ale Moscovei au devenit mai agresive în ultimele zile, fiind pusă în pericol inclusiv securitatea Republicii Moldova. Vocea Basarabiei a mers în localitatea Palanca, raionul Călărași, localitate care are populație ucraineană și în orașul Bălți, unde convețuiesc în proporţii relativ egale ruşii şi ucrainenii. Acolo, corespondentul Romeo Cemîrtan a întrebat trecătorii ce poziție au față de războiul dus de Rusia în Ucraina.

Iată câteva dintre răspunsuri:

  • Dacă sincer, în orice situație războiul nu este un rezultat bun.
  • Eu nu aș numi-o agresiune.
  • Nu îmi pasă ce face Rusia, ce face Ucraina, important pace să fie, să nu sufere oamenii.
  • Suntem contra războiului. Cred că toți sunt contra. Fiecare dintre autorități are țelul său în război. Noi nu știm, suntem oameni simpli.
  • Politica este politică, eu cred că ei vor găsi împreună o soluție.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.