VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

DOC/ Cine l-ar putea înlocui pe Dumitru Alaiba în Parlament? Declarația de avere

Mihai Leahu ar putea fi noul deputat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, or mai exact îl va înlocui pe Dumitru Alaiba care a fost numit la 16 noiembrie în funcția de ministru al Economiei, după demisia lui Sergiu Gaibu.

Mihai Leahu are 62 de ani și este originar din raionul Dondușeni. De meserie este profesor.

În declarația de avere pentru anul 2021 acesta declară că deține o casă de locuit care ar valora 200.000 de lei, un apartament estimat la prețul de 30.494 lei și un autoturism de model Nissan Qashqai care ar valora 120.000 de lei.

Totodată, acesta menționează că în anul 2021 a primit un salariu în valoare de 27.000 de lei de la Direcția Educație Dondușeni, o remunerare de la Consiliul Raional Dondușeni în sumă de 2.000 de lei și o pensie anuală în valoare de 12.000 de lei.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.