VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: „[Protestatarii] sunt un pericol foarte mare, nu doar că e un pericol că stau în centru, pericol e că ei gândesc aiurea”

Simpatizanții partidului Șor sunt încurajați să revină la protestele din centrul capitalei. Organizatorii susțin că nu vor renunța până când actuala guvernare nu va ceda puterea și vor fi organizate alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Vocea Basarabiei a incercat să afle ce cred trecătorii întâlniți ocazional pe străzile Chișinăului despre declarația liderului partidului Șor de a relua protestele.

– Sunt manipulați, sunt plătiți, sunt trădătorii țării în primul rând fiind că se uită la bănuți și ne strică nouă cinstea, identitatea noastră moldovenească, românească.

– Eu vreau să vă spun că ei numai daune fac, ce înseamnă asta Maia Sandu jos, ce înseamnă asta?

– Cred că nu-i corectă interzicerea [protestelor]. Cred că știți de ce sunt nemulțumiți oamenii. Nu e frumos ce au făcut ei. E tot ce pot spune… dar protestele trebuie să aibă loc și-n continuare.

– Pușcăriașii la pușcărie, dar nu la conducere!

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.