VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Nu vedeți că deschis șoriștii, socialiștii și comuniștii se duc la Moscova. Pentru ce ei se duc la Moscova? Asta nu-i o trădare?

Maia Sandu spune că serviciile secrete de la Moscova, împreună cu partidele pro-ruse din Republica Moldova sunt în spatele protestelor din ultima vreme. Vocea Basarabiei a întrebat trecătorii întâlniți ocazional pe străzile din Chișinău cine ar putea destabiliza situația din Republica Moldova? Forțele din interior sau cele din exterior?

Iată câteva dintre răspunsuri:

  • Sigur din exterior, din exterior, de unde vin toate astea? Unde-i cuibul fascist? La Kremlin… Protestele astea de cine-s organizate, nu tot de acolo? Ce poate să facă guvernul dacă conștiință nu-i, înseamnă că trebuie să lucreze asupra conștiinței, dar cum dacă ei sunt în toată lumea, informația lor murdară este peste tot.
  • Pericolul de destabilizare vine de la lipsa înțelepciunii noastre, căci dacă noi eram hotărâți că suntem români de la început și ne dădeam întrebarea încotro și cu cine demult problemele erau rezolvate, căci era determinare.
  • Și cei din interior și din exterior au un singur scop: să detroneze actuala guvernare și să îi aducă la putere pe cei care au trădat țara, pe trădătorii de neam. Nu vor reuși fiind că oamenii au înțeles, nu toți desigur, ce înseamnă libertate, democrație.
  • Cred că până la urmă vom reuși. Trebuie să ne unim, asta e cel mai principal, să ne consolidăm și să nu permitem la cei care vor să ne distrugă, dar aceste încercări au fost întotdeauna.

Autor

  • Olga Soroceanu

    Realizează reportaje cu tentă socială, politică, economică, culturală, voxuri și interviuri TV. Este una dintre prezentatoarele Jurnalului Dimineții la radio. A studiat jurnalism la Universitatea de Stat din Moldova. Anterior, a lucrat în calitate de reporter la Radio Europa Liberă, fiind bursieră regională la biroul din Chișinău al RFE/RL.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.