VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

/VIDEO/ Vox în Găgăuzia: Eu cred că ucrainenii sunt singuri de vină. Ei au inițiat acest război.

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a mers în Găgăuzia pentru a întreba locuitorii despre ce atitudine au față de operațiunea militară din Ucraina și cum cred oamenii că se va încheia acest război între Rusia și Ucraina.

Iată câteva dintre răspunsuri:

- Condamn. Partea rusă o condamn, pentru că ea este agresor.

 -Rusia va câștiga acest război, cum n-ai da.

-Eu, personal, sunt născut în regiunea Odesa și vreau să vă spun că poziția mea este ca toate aceste conflicte să se rezolve pe calea diplomatică și conducătorii acestor țări să se așeze împreună pentru a rezolva această întrebare pe calea amiabilă.

- Trebuie pedepsită Rusia pentru aceasta. Pentru aceea că intrat în Ucraina, în această țară, pentru aceasta Rusia trebuie pedepsită.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.